Beroepingswerk en zo

Vroeger hadden heel veel kranten een rubriek beroepingswerk. Tegenwoordig kun je die alleen nog vinden in het Reformatorisch Dagblad of op de website dominees.nl Een derde kanaal is de website Geloven in Delta van de gelijknamige PKN-classis.

Op de classicale website Geloven in de Delta staan aan aangenomen beroepen vermeld in Zeeland en op de voormalige eilanden Rozenburg, Voorne-Putten, Hoekschee Waard en Goeree-Overflakkee. Je vindt er ook ander nieuws over kerkelijke benoemingen. Ook jubilea van mensen in de kerk zijn er te vinden. Ik ben zelf één van de twee redactieleden van deze website. We plaatsen in de rubriek Kerkmensen berichten te plaatsen uit alle richtingen. Dus niet alleen van de PKN, maar ook van de Rooms-Katholieke Kerk, de Oud Katholieke Kerk, de Doopsgezinde gemeenten, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de diverse soorten (Oud) Gereformeerde Gemeenten.

Verder staan er op de site aankondigingen van lezingen, muzikale optredens en verslagen van de classisvergaderingen en andere kerkelijke bijeenkomsten.
De site trekt hoewel we er niet eens veel reclame voor maken steeds meer de aandacht. Zo trokken we in december 2019 ruim 10.000 unieke bezoekers. Dat is voor zo’n webstek veel.

Klik hier voor kerkmensen en graas desgewenst verder op de website

Wim Staat

Reacties plaatsen is niet mogelijk.