Binnenhaven zoekt vrijwilligers

Ingezonden door Binnenhaven Zorgstroom:

Gezocht: vrijwilligers voor Binnenhaven in Nieuw- en Sint  Joosland

Bijdragen aan een warm thuisgevoel van onze cliënten. Iets goeds doen voor een ander. Werken met mensen. Zomaar een paar kenmerken van vrijwilligerswerk bij Zorgstroom. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg! Als vrijwilliger zorgt u voor extra aandacht en begeleiding van onze cliënten. En u doet nieuwe sociale contacten op.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk en wilt u dit doen met passie en plezier dan is vrijwilligerswerk in Binnenhaven misschien iets voor u!

Een veilige haven voor mensen met dementie, middenin Nieuw- en Sint Joosland. Dat is kleinschalig wonen in Binnenhaven. Het huis heeft plaats voor dertien bewoners. Er wordt gewerkt vanuit de belevingsgerichte zorg: zorg waarbij de beleving en wensen van de bewoner centraal staan. Het gaat om wat de bewoner vindt en voelt. Hierbij is respect en meebewegen zeer belangrijk. We bieden een luisterend oor waar nodig.

Vrijwilligers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een gezellige dagbesteding voor de bewoners. Denk daarbij aan samen wandelen, een spelletje doen, voorlezen, volksdansen, een kookactiviteit, frietjes bakken, gymnastiek, enz.

Herkent u zichzelf hierin en zou u wat kunnen betekenen voor de bewoners van Binnenhaven, neem dan contact op met vrijwilligerswerk@zorgstroom.nl. Ik nodig u graag uit voor een gesprek.

Met vriendelijke groet, Franca Beirnaert

Coördinator welzijn en vrijwilligers

Reacties plaatsen is niet mogelijk.