Kindernevendienst

Op 1 april is het Pasen. We sluiten het Paasproject “De Nieuwe Schepping” af. We zagen een mooie kleurplaat in de kerk, waar we iedere week iets nieuws op zagen. We maakten een verbinding tussen de schepping zoals hij was en is geworden aan de ene kant en de vernieuwing van de schepping die door het verlossend werk van Jezus zal gaan plaatsvinden aan de andere kant. Na het Paasproject gaan we verder met verhalen uit Genesis.

Zondag 1 april: Jezus leeft: het wordt Licht! Johannes 20: 1-10 en Genesis 1: 1-5: Leven in Gods Licht. De nieuwe schepping is begonnen!

Zondag 8 april: Genesis 2: 4b-25: De mens in Gods Schepping. De kinderen leren dat een leven waarin je God erkent als het doel van je leven gezegend is.

Zondag 15 april: Genesis 3: 1-14: De eerste zonde. De kinderen leren dat de duivel mensen verleidt om tegen God in te gaan.

Zondag 22 april: Genesis 4: 1-16: Kain en Abel. De kinderen laten zien dat het loslaten van God grote gevolgen heeft.

Zondag 29 april: Genesis 6: 5-22: Gods opdracht aan Noach. De kinderen ontdekken dat God van ons wil houden, maar dat Hij wel vraagt gehoorzaam zijn opdrachten uit te voeren.

Een vriendelijke groet van de leiding van de kindernevendienst

Reacties plaatsen is niet mogelijk.