Mag ik me even voorstellen

Bovenstaande kop was de titel van de dienst die zondag 5 november in Ritthem is gehouden door de Commissie Bijzondere Diensten. Het was een dienst in opgewekte sfeer, waaraan  mensen van alle generaties hun medewerking verleenden.

Na afloop bleek dat de opname via de gebruikelijke kanalen was mislukt. Gelukkig bleek het materiaal achteraf toch nog beschikbaar te zijn via wat er op een cassettebandje was opgenomen. De kwaliteit is door omstandigheden wisselend, maar wie nog wat van de sfeer wil proeven tijdens deze dienst kan dat alsnog doen door hier te klikken.

Orde van dienst: Psalm 71 : 1, 11 en 13. Bemoediging en groet. Zingen Psalm 139:14. Gebed. Zingen Psalm 139:10 en 11. Sketch. Lied soliste Ina Hoebeke. Hemelhoog is uw liefde. Filmpje Zacheus.  (Let op stilte in opname van ruim 1 minuut). Lezing Lucas 19: 1 t/m 10. Zingen lied 647: 1 en 2. Lezing Ps 139. Zingen lied 647: 3 en 4. Intermezzo: lied. Overdenking over Psalm 139. Zingen: Heer u bent mijn leven, de grond waarop ik sta. Kinderen komen terug en zingen lied. Dankgebed en voorbeden. Collecten. Zingen  Zegen.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.