Magische koorzang

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Het TAIKA Finnish Female Choir uit Den Haag geeft onder leiding van haar dirigent Master of Music Karla-Maria Toiviainen op zaterdagavond 21 september Dorpskerk Nieuw en Sint Joosland. 20.00 uur. Concert Het TAIKA Finnish Female Choir Klik hier

Het koor dat zich inzet om de Finse cultuur en vrouwelijke koormuziek in Nederland te promoten geniet een prominente plaats in de koorwereld. TAIKA verzorgde eerder succesvolle optredens op concertpodia in onder andere Den Haag, Rotterdam, Helsinki en Verona.

Tijdens het concert in Nieuw en Sint Joosland presenteert TAIKA onder het thema “Leven is een lied” de Finse koormuziek op een jeugdige, frisse en eigentijdse manier. In het programma is er, naast volksmuziek en werken gebaseerd op de gedichten van de Kalevala en Kanteletar, een speciale plaats gereserveerd voor werken van vrouwelijke Finse componisten.

Het concert begint om 20:00 uur. De kerk is open vanaf 19:30 uur. De toegangsprijs bedraagt €5,00 voor volwassenen en €3,50 voorkinderen.

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.