Maria Barmentlo exposeert

Wie lid van de gemeenten was tijdens de bediening van Peter Barmentlo* zal zich zeker herinneren dat diens echtgenote Maria Barmentlo heel artistiek is. Zij  exposeert deze zomer  werk in De Drukkerij aan de Markt in Middelburg.

Maria schrijft zelf over haar  werk: ,,Ik schilder bijna iedere dag en het liefst uren lang. Ik verbeeld graag emoties op het doek of op vrolijke wandschilderingen. Hierbij staat mijn liefde voor de natuur  – en in het bijzonder dieren – centraal.  De liefde voor de dierenwereld heb ik van huis uit meegekregen. In mijn schilderwerk voel ik mij aangetrokken tot het realisme. Tegelijkertijd probeer ik een stukje humor, warmte en vriendelijkheid in mijn schilderijen te verwerken.”
Tot eind augustus kan iedereen in Middelburg kennis nemen van de resultaten. Er hangen schilderingen en gedecoreerde borden. Bij de kassa zijn lepeltjes te koop. Alles is beschilderd met vogels of vissen. Klik hier voor website van Maria

*Peter Barmentlo deed intrede op 13 februari 1994 en vertrok 23 augustus 1998 naar Alblasserdam. Nieuwland en Ritthem waren zijn eerste gemeenten. Tegenwoordig is hij dominee van de Protestantse gemeente Dubbeldam. Dit dorp ligt op het Eiland van Dordrecht.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.