Heartbeat

Even over Heartbeat. Voor het nieuwe seizoen gaan we vooralsnog geen activiteiten organiseren. De jongeren zijn allemaal ouder geworden en zien ook leeftijdverschillen ontstaan in deze groep. Zoals de meeste van jullie weten hebben we ook een jongerengroep Follow-up, die regelmatig bij elkaar komt en eigenlijk gaat overlappen met de Heartbeatgroep. Voor deze groep volgt voor het nieuwe seizoen nog een uitnodiging. Wellicht dat er in dit seizoen alsnog iets georganiseerd wordt vanuit Heartbeat, kan, maar voor nu stopt het.
We hebben altijd met plezier samen met de jongeren (en soms ook de ouders) avonden georganiseerd, fijne ontmoetingen en gesprekken gehad. We lopen elkaar zeker nog tegen het lijf. Als er iets is of je zou nog eens wat willen bespreken of delen, schroom niet, jullie kunnenaltijd bij één van ons terecht. En hebben jullie zin een dropping of een andere activiteit, trek aan de bel….organiseren kunnen we zo weer doen. Geen probleem.
Giften en hulp
Daarnaast willen we ook de mensen/ouders die giften aan ons gaven om onze activiteiten te sponsoren of bij te dragen aan de kosten heel hartelijk bedanken. Fijn dat u dat voor onze jongeren over had. Ook willen wij de ouders bedanken die af en toe eens bijsprongen om een activiteit te organiseren. In het bijzonder Arianne Willeboer, die altijd klaar stond voor deze groep.
de organisatie
Van oorsprong bestond de leiding uit Sanne Kruikemeijer, Arianne Willeboer, Eline en Christiaan van Mourik en Heleen Lokker. We waren met elkaar een heel fijn en bijzonder team. Ook toen Sanne wegviel (wat heftig was), die altijd zeker op geestelijk gebied veel aanvulling gaf, zijn we met ons viertjes verder gegaan. Arianne is het laatste seizoen ook afgehaakt. Bedankt dat we zo met elkaar hele fijne, bijzondere jaren en leuke activiteiten met de jeugd hebben gehad.
Hoe het verder gaat met de Heartbeat is nog onduidelijk, maar dit jaar even een stop en zijn jullie en u op de hoogte.
Jongelui, Bedankt voor jullie enthousiasme en tot ziens.
De hartelijke groetje van Christiaan, Eline en Heleen Lokker
Reacties plaatsen is niet mogelijk.