Snoezelen met Maria

De redactie ontving van Ina Hoebeke onderstaand verslag van de snoezelviering die dinsdag 19 december 2017 is gehouden in de kerk van Nieuwland. Ook de foto’s zijn door haar gemaakt. Hieronder het verslag:

,,Vanmiddag was de Kerst-snoezelviering in de kerk in Nieuw- en Sint Joosland. De mensen die overdag in de oude Rabobank vertoeven als dagbestedingsgroep van Arduin kwamen naar de kerk die al warm en gezellig was gemaakt. Het orgel werd bespeeld door Bauke de Haan en de piano en gitaar door Ina Hoebeke.

Samen met begeleiders, familie, en leden van de kerk konden onze gasten genieten van kerstliederen en kerstfiguren: Maria, baby Jezus, enkele engelen, een groepje herders met ieder een schaap om op te passen, ( er speelden ook cliënten mee!), voor iedere cliënt een heus tingelbelletje…. Het was echt feest!

De snoezelelementen waren er zeker: Voelen en ruiken aan het stro in het kribbetje, schaapjes aaien, met hun belletjes klingelen, zingen, meedeinen….Het was een mooie middag. Aan het einde kregen alle gasten nog een presentje mee en wensten we elkaar fijne feestdagen. Dag! Tot de volgende keer!”

Reacties plaatsen is niet mogelijk.