Wintermarkt in de kerk van Nieuwland


Zoals u al een beetje gewend bent houden we eind van het jaar,  de Wintermarkt.  Dat gebeurt dit jaar op zaterdag 14 december van 14.00 uur tot 16.30 uur.  De kerk is open vanaf 14.00 uur.

Het zou fijn zijn dat u op deze dag een bezoekje aan de kerstmarkt zou brengen. Er zijn weer allerlei standjes in de kerk met leuke hebbedingetjes, lekkere oliebollen en natuurlijk kunt u weer prachtige kerststukjes kopen. Buiten zijn er ook extra activiteiten  met een heerlijk kopje erwtensoep of een kopje glühwein.  Het belooft weer een leuke, gezellig middag te worden. Het is fijn u te ontmoeten onder een genot van koffie, thee of een heerlijke kop chocolademelk met een lekkernij.

We houden ons aanbevolen voor het volgende:

  • zelfgebakken taart, koek: uiterlijk voor 10 december opgeven bij Wilma de Ridder, tel: 602928 of per mail wilmaderidder@zeelandnet.nl
  • aardigheidjes van textiel of hout;
  • leuke knutsels om te verkopen voor het goede doel of
  • helemaal iets anders.
  • Kijk even in uw kasten of er nog nette spullen staan waar u niets meer mee doet, zoals windlichten, schaaltjes, kopjes, vazen enz

De spullen die u beschikbaar stelt kunt u vrijdag 13 december tussen 9 en 16.00 uur afgeven in de kerk. Het is natuurlijk ook mogelijk om ze op een zondag mee te nemen. Wij willen dit jaar GEEN boeken.

Er is behoefte aan hulp om op te ruimen na 17.00 uur (een klein uurtje). Vele handen maken licht werk. Geeft u zich op bij Wilma de Ridder. De contactgegevens staan eerder in dit bericht.

De opbrengst van de Wintermarkt is bestemd voor het glas en lood in onze kerk.
Wij hopen u te ontmoeten op zaterdag de 14e december. Gezellig.

Met vriendelijke groet van de werkgroep Wintermarkt,
Arianne Willeboer, Wilma en Jaap de Ridder,
Nel Kamp, Crina Baas en Heleen Lokker.

 

Reacties plaatsen is niet mogelijk.